Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

GENÇLİK MERKEZİ’ ÇOK YAKINDA HİZMET VERECECEK

GENÇLİK MERKEZİ’ ÇOK YAKINDA HİZMET VERECECEK

Başkan Kocaispir’den Gençlere Müjde!

GENÇLIK MERKEZI’ ÇOK YAKINDA HIZMET VERECECEK

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhuriyet Mahallesi’nde insaati devam eden ‘Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


Tesisin kisa sürede tamamlanarak Yüregirli gençlerin hizmetine sunulacagini belirten Baskan Kocaispir, “Gençlerimiz çok yakinda burada egitimden spora kadar diledikleri tüm hizmetlere ulasabilecekler.” dedi.
Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, seçim vaatlerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Özellikle gençlere yönelik projelere büyük önem veren Baskan Kocaispir, Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni bir tesis kazandiriyor.
Gençlik Merkezi çalismalarini yerinde denetleyen Baskan Kocaispir, tesisin gençlerin zamanlarini en iyi sekilde degerlendirebilmeleri, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle daha çok vakit geçirebilmeleri adina önemli bir merkez olacagini söyledi.

470 metrekare kapali alanda projelendirilen ‘Gençlik Merkezi’nin içerisinde konferans salonu, derslikler ve özel ders çalisma odalari yer alacak.
Açik alaninda futbol, basketbol ve tenis sahalari, fitness grubu, çocuklar için yas gruplarina göre oyun alanlari da bulunan tesise gelecek çocuklar ve gençler, burada egitimden spora kadar diledikleri tüm hizmetlere ulasabilecekler.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli